> wat doen wij ?

Wat doen wij ?

 
 

Ontmoeting staat bij al onze activiteiten centraal. Doopsgezinden houden van een kritisch geluid met hoor en wederhoor zonder elkaar te veroordelen. Ontmoeten betekent je eigen grenzen verleggen en je horizon verbreden. Verder kijken dan je eigen wereld en leren van de ander. Steeds op zoek naar de link met Christelijk geloven in deze tijd.

Ieder zondag is er een kerkdienst waarin de predikant of een van de leden voorgaat. Van andere activiteiten die door de gemeente worden georganiseerd vindt u hiernaast in de submenu's een opsomming, als volgt gegroepeerd:[gespreksgroepen en -kringen] [doopsgezind kerkkoor] [films, lezingen e.a.]. In het hoofdmenu aan de rechterkant is een aparte knop voor [Jeugd & Jongeren]

Onder [Agenda] en in ons gemeenteblad ['Op Weg'] vindt u de data en informatie betreffende de geplande activiteiten.

Vervoer: Bent u slecht ter been of ondervindt u problemen met vervoer, neem dan contact op met degene die genoemd staat bij de desbetreffende activiteit of met de predikant. Ook kunt u gebruik maken van de Opbelbus of de OV-taxi.

Parkeren: De kerk is per auto te bereiken maar er is slechts beperkte parkeergelegenheid in de directe omgeving. Parkeergarages 'De Karperton' en 'De Vest' liggen op resp. 10 en 15 minuten, loopafstand van de kerk. Aan de noordzijde van het N-Hollands kanaal tegenover de kerk, zijn diverse grotere parkeerplaatsen op een loopafstand van gemiddeld 15 minuten.

Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Alkmaar
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2019 Doopsgezind.nl