dg alkmaar > jeugd & jongeren

Jeugd & Jongeren


Jeugdgroep 'de Pretkadetten'

Deze tienergroep van de Doopsgezinde Gemeente Alkmaar, komt meestal ťťn keer per maand op de zondagmiddag bij elkaar, van 16:30 tot ongeveer 19:00 uur. Gezelligheid en samen eten zijn de belangrijkste ingrediŽnten, maar ook discussies gaan wij niet uit de weg. Tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht in verdiepen wij ons samen in een (actueel) onderwerp dat de deelnemers bezig houdt. Het gaat†daarbij†niet om elkaar te veroordelen maar†om naar elkaar te luisteren.

Informatie: predikant Louise Pondman, 072 888 79 48; louise.pondman.de.wilde@gmail.com


Andere activiteiten voor kinderen, jeugd en jongeren

† ††

Regionaal en landelijk worden ook veel activiteiten georganiseerd. Er zijn kinder- en tienerconferenties, meestal in een van de Broederschapshuizen.

In de meeste schoolvakanties kun je je opgeven voor een kampweek, of je reist met jongeren naar een buitenlandse conferentie. Meestal worden er actuele thema's besproken die te maken hebben met je leven in de maatschappij van vandaag. Maar het gaat natuurlijk ook om het plezier dat je beleeft en om de ontmoeting met leeftijdgenoten. Kijk voor meer informatie op de [Links] en kijk ook regelmatig in het nieuwsbulletin [Doopsgezind NU] of informeer bij onze predikant naar de mogelijkheden: 072 888 79 48; louise.pondman.de.wilde@gmail.com

Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Alkmaar
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2019 Doopsgezind.nl